Team Rynkeby Stockholm 

Under kommande år kommer Tjernström Kiropraktik tillsammans med ett gäng eldsjälar att cykla för att samla in pengar till Barncancerfonden. Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ och alla pengar som samlas in går oavkortat till Barncancerfonden i Sverige. Under året kommer laget att kämpa tillsammans med både insamling samt cykelträning som kommer att avslutas med en cykeltur till Paris! 

Varje dag insjuknar minst ett barn i Sverige i cancer, det är ett för mycket…Vill du eller ditt företag stödja kampen mot cancer? Kanske genom att synas på våra snygga tröjor när vi cyklar toll Paris? Tillsammans kan vi rädda liv. 

Besök sidan för mer information  Team Rynkeby eller kontakta mig! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s