Företagshälsovård och Kiropraktik

Idag har jag varit och besökt företag där man insett att rörelse på jobbet skulle vara bra för det anställda. Rörelse under arbetsdagen behöver inte vara något konstigt. I annars monotona arbeten så mår kroppen bra av rörelse för att undvika smärta och på lång sikt även sjukskrivningar.

I samråd med kunden så framtogs två program med samma syfte; att skapa cirkulation och rörelse. Programmen i sig tar inte mer än 5-7 minuter när de utförs på egen hand efter genomgång. Ena programmet fokuserar på bröstrygg, nacke och skuldra och det andra programmet på ländryggen. Övningarna kan utföras på egen hand under arbetsdagen eller hemma efter jobbet. Som en påminnelse delades en instruktion med bilder, text och även en möjlighet till videolänk av övningarna ut till de anställda.


 

Söker ditt företag en liknande lösning?

På Tjernström Kiropraktik kan jag erbjuda lösningar som passar just ditt företag. Kiropraktik, träning och kostföreläsningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s